nawlins

Teatre Monumental 10/03/2017  21,00h.

GospelSons juntament amb el grup N’awlins Six presentem al Teatre Monumental de Mataró, Back to the Roots, un retorn a les arrels del gòspel i del jazz. Farem un recull de la música que sonava als carrers, a les cases i a les vides de la gent de Nova Orleans a principi del segle XX. 

Més informació i entrades:

https://entradesculturamataro.cat/acte/gospelsons-n-awlins-six-6659

Concert 10è Aniversari. Clap 2016

19/11/2016  22,00h

Fem 10 anys i ho volem celebrar al Clap de Mataró.

En aquesta ocasió, la nostra inesgotable Georgina Blanch, directora del cor, té clar que els anys se celebren amb festes i, de festa, de ben segur que n'hi haurà i sorpreses també...

Repertori disco amb temes de Bee Gees, Sister Sledge, The Trammps, Jackson Five, The Village People, Earth Wind and Fire....

Més informació i entrades:  http://bit.ly/2cTf0v1

cartell RADIO MATARO 10 ANYS15/09/2016 19,00h

Un Teatre Monumental ple per celebrar els 10 anys de Mataró Ràdio.

Imparcialitat, independència i llibertat d’informació, premisses expressades a la gala dels 10 anys de Mataró Ràdio. Una gala, que va omplir el Teatre Monumental i en la que hi van assistir, oients, col•laboradors i representats polítics, entre d’altres. Van haver-hi entrevistes, música i moments emotius, recordant companys que ja no hi són. Tot això en una festa en la que també es va voler fer participar a altres entitats de la ciutat que celebren aquest 2016 un aniversari rodó, com els Ai ai ai, que celebren 25 anys, els Capgrossos que en fan 20, la Sala Cabanyes, que arriba al seu centenari i el cor Gospelsons que també en celebra 10. 

 

Santes 2016

Diumenge 24 de juliol de 2016, a les 20h, al passeig del Callao

Això ja fa olor de Santes!!! Prepareu-vos per un concert molt especial, a la vora del mar, al capvespre, tot just quan el sol s'amaga. Si no ens heu vist mai en directe no us ho podeu perdre. Si ja ens coneixeu.... tampoc! 

Sota la direcció de la Georgina Blanch Tamayo i la nostra súper banda, cantarem nous temes que us deixaran bocabadats.

Us hi esperem!

 

Fira maduixa 2016

24/04/2016  18,00h  Sant Cebrià de Vallalta

Centenars de persones van passar durant tot el dia per Sant Cebrià per gaudir de la dissetena edició de la Fira de la Maduixa. La jornada, que va ser inaugurada per la xef del restaurant Sant Pau de Sant Pol, Carme Ruscalleda, va combinar gastronomia amb cultura.

La Fira es va tancar amb un concert de gòspel a càrrec del cor GOSPELSONS de Mataró a l’exterior de l’església, que es va haver d’escurçar per la pluja tot i la molta afluència de públic, ja que el mossèn no va voler cedir l’església a l’Ajuntament.. 

 

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!