Grup

GospelSons és una entitat sense ànim de lucre, nascut el 2005 d’un projecte de la Casa de la Música Popular de Mataró, i que forma part de la Xarxa Gòspel de Catalunya.

Som un grup format per una vuitantena de cantaires de totes les edats, a qui ens uneix la passió per la música i el gòspel. Un cor que, després de deu anys, s’ha establert com una entitat musical arrelada i amb història tant a la ciutat de Mataró com arreu de Catalunya.

Al llarg d’aquests deu anys el cor ha viscut una evolució trepidant. Des dels inicis i fins l’any 2010 fou dirigit per Ramón Escalé, deixant la batuta posteriorment a les mans de Georgina Blanch, actual directora del cor, qui impregna de trets propis a GospelSons.

El cor es distribueix en quatre veus: sopranos, contralts, tenors i baixos. Acompanyades pel piano, el baix i la bateria. En directe, la vitalitat, l’estil propi, la diversió, l’energia i el bon rotllo no deixen mai indiferent.

 La música dóna ànima a l'univers, ales a la ment, vol a la imaginació, consol a la tristesa i vida i alegria a totes les coses. Plató

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!