Concerts

Agenda, formats i tipus de concerts GospelSons

En aquesta pàgina us volem parlar dels nostres concerts. Compartim amb vosaltres l’agenda i els formats dels concerts que oferim des de GospelSons.

Feu una ullada i, si us agrada, podeu venir a cantar amb nosaltres omplint aquest formulari o contactar-nos si voleu que cantem per a vosaltres.

Agenda

Aquí teniu l’agenda de concerts del cor.

Formats i tipus de concerts

Fem concerts en formats diferents que s’ajusten a tota mena d’exigències, escenaris i pressupost: petit format, tot el cor, acústics, amb banda, amb vents, etc.

Els nostres concerts poden ser de diferents tipus: concerts de gòspel, col·laboracions, concerts tribut i concerts solidaris. Els descrivim a continuació:

Concerts Gòspel

Són concerts amb un repertori que abasta des dels espirituals negres fins al gòspel més contemporani. Un esdeveniment altament recomanable pels amants de la música negra que us farà vibrar i emocionar!

Concerts. Agenda i formats. Concert de Gospel al Teatre Monumental de Mataró.

Col·laboracions

Són concerts on compartim escenari amb altres cors o bandes. Sempre són motivadors i altament profitosos, ja que aprenem els uns dels altres i és quan podem veure altres maneres de fer molt inspiradores.

Concerts Tribut

Són concerts gestionats per GospelSons i Casa de la Música Popular de Mataró.  Cada any es decideix fer tribut a un gran solista o banda de la història de la música.  El concert s’estrena a la Sala Clap de Mataró i pot replicar-se en qualsevol altra sala o teatre. La idea d’aquest tipus de concert va sorgir l’any 2016. A continuació teniu els concerts tributs que hem fet fins ara:

  • 2024: Beyoncé – Bring the Beat In
  • 2020: Queen – Somebody to love
  • 2018: Aretha Franklin – Queen of Soul
  • 2017: Grans hits dels anys 2000 – Remembering 2000’s
  • 2016: Música dels 70-80

Gospelsons Solidari

Són concerts amb un component solidari on la recaptació de l’esdeveniment va destinada a una organització sense ànim de lucre. Per exemple, a la imatge podeu veure el concert solidari que vam oferir a l’associació Maresme Oncològic.

Al nostre blog publiquem tots els concerts solidaris que fem, els podeu veure aquí.

Concerts. Agenda i formats. Concerts solidaris.

Ara que teniu la nostra agenda i conneixeu els formats dels concerts de GospelSons, vindreu a veure’ns?