Qui som?

GospelSons és una entitat sense ànim de lucre, nascuda l’any 2005 d’un projecte de la Casa de la Música Popular de Mataró.

Som un grup format per una vuitantena de cantaires de totes les edats. Ens uneix sobretot la passió per la música i el gòspel.

Som un cor que, després de quinze anys, s’ha establert com una entitat musical arrelada i amb història tant a la ciutat de Mataró com arreu de Catalunya.

Gospelsons GospelSons sense ànim lucre. Proves de só abans de un concert al teatre monumental de Mataró.
sdr

Al llarg d’aquests quinze anys el cor ha viscut una evolució trepidant. Des dels inicis i fins l’any 2010 fou dirigit per Ramón Escalé. Posteriorment, en Ramón va deixar la batuta a les mans de Georgina Blanch, actual directora del cor, qui impregna de trets propis a GospelSons.

El cor es distribueix en quatre veus: sopranos, contralts, tenors i baixos, acompanyades per piano, baix i bateria. En directe, la vitalitat, l’estil propi, la diversió, l’energia i el bon rotllo estan assegurats i no deixen mai indiferent.

Assagem cada dimarts al vespre a la Sala Clap (Mataró), on també rebem classes i tallers de formació relacionats amb la música gòspel.