5 cantaires GospelSons Webbies que heu de conèixer

Aprofitem aquest espai del blog per presentar-vos, poc a poc, tots els i les cantaires que formen part actualment de GospelSons. Comencem per 5 cantaires GospelSons Webbies que heu de conèixer.

Elles formen la Comissió de Xarxes i Web i son els responsables del nou look digital de GospelSons. Us presentem a l’Anto, la Rosa, la Txell, la Mercè i la Mari.

Aqui teniu les 5 cantaires GospelSons Webbies que heu de conèixer.

Anto

5 cantaires GospelSons Webbies que heu de conèixer: Anto, soprano

Qui sóc?

Sóc l’Anto! Porto des del 2014 a Gospelsons. No sé quines paraules utilitzar per descriure’m, potser que sóc un cul inquiet i tinc molt sentit de l’humor 🙂 . Sóc soprano. Especialment al principi no portava molt bé això de cantar i moure’m al mateix temps… però ja ho tinc superat! El meu primer concert va ser al Monumental al 2015.

Gospelsons i la música per a mi

M’encanta tota la música, escolto molts gèneres musicals. Els gòspel em permet connectar amb els altres i amb alguna cosa que no sé què és, però sé que existeix. Necessito cantar molt (a la dutxa, a la cuina, estenent roba…) però l’estona amb Gospelsons em dona molta energia, bon rotllo i connexiò.

Us deixo una cançó al canal de Youtube de Gospelsons que m’encanta i que vam fer durant el confinament.

Rosa

5 cantaires GospelSons Webbies que heu de conèixer: Rosa, soprano

Qui sóc?

Sóc la Rosa! Em descriuria com una persona divertida i alegre. En el meu cas, vaig conèixer Gospelsons a les Santes de l’any 2015, quan vaig decidir formar-ne part com a soprano.

Encara recordo els nervis del primer concert, repassant les coreografies i lletres de les cançons fins a l’últim segon! Un cop vam fer el primer tema i vam rebre el primer aplaudiment, els nervis van desaparèixer i ja només vaig pensar en passar-ho bé.

Gospelsons i la música per a mi

Tot i que el gòspel està molt vinculat a la religió, no sóc creient, però trobo que a través del gòspel podem transmetre un sentiment preciós ja sigui pensant en un record, una persona… o qualsevol cosa que ens generi aquesta emoció.

M‘encanta l’ambient que es crea cada setmana a cada assaig amb tot el cor, és genial per desconnectar de la rutina i gaudir una estona del que més ens agrada fer: cantar!

Txell

GospelSons: Txell, soprano

Qui sóc?

Sóc la Txell i sóc una persona sensible, riallera i exigent, i canto amb les sopranos.

Em vaig incorporar a GospelSons l’any 2014 i el meu primer concert va ser al Palau de la Música, aquell mateix novembre.

Quan era petita vaig passar un agost amb la família al poble del meu pare i era Festa Major. Un dels grups que actuaven eren els Esclat Gospel Singers, dirigits per en Ramon Escalé. El cas és que vaig flipar tant, que vaig demanar als meus pares que em compressin els tres CDs que venien a la paradeta i vaig decidir que jo volia cantar gòspel. L’ocasió va arribar l’any 2014 i no la vaig deixar escapar.

Gospelsons i la música per a mi

Per mi la música sempre ha sigut una via d’escapament dels sentiments. Cantar gòspel, però, em transporta especialment i m’ajuda a connectar amb mi mateixa i aquelles persones que ja no hi són.

Merce

GospelSons: Merce, tenora

Qui sóc?

Sóc la Mercè. Em considero una persona optimista i organitzada. Em vaig incorporar al cor a principis del 2009, com a soprano, quan el dirigia el Ramon Escalé. Després vaig passar a contralts i, actualment, estic amb els “Tenoris“.

Vaig actuar per primer cop al Palau de la Música, en un concert on participàvem diversos cors de la Xarxa Gòspel de Catalunya. Recordo l’expectació que tenia i com em vaig “colar” a l’escenari per cantar els dos temes finals, quan en teoria no havia de fer-ho 😉

Gospelsons i la música per a mi

GospelSons m’ha donat l’oportunitat de créixer com a persona i aprendre, ni que sigui una mica, a cantar en cor i amb el cor. És una experiència única que recomano a tothom!

Mari

GospelSons: Mari, contralt.

Qui sóc?

Sóc la Mari.  Podria dir que sóc una persona bastant perfeccionista, creativa i molt treballadora. Em vaig incorporar al cor al setembre de 2017 com a soprano i, després d’una reorganización del cor, vais passar a la corda de contralts.   

El meu primer concert va ser el 24 de novembre de 2017, el “Remembering the 2000’s”.  Estava súper contenta i alhora eufòrica pel fet d’haver entrat al cor feia un mes i mig i ja poder actuar davant de gent.  Em vaig emocionar en molts moments de l’actuació i el vaig gaudir de principi a fi.

Gospelsons i la música per a mi

Formar part de GospelSons em dóna l’oportunitat d’estar més vinculada a la música, que és la meva passió i m’ha fet conèixer molta gent amb la que comparteixo molts moments dins i fora de l’escenari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.