Sorteig 2 entrades pel concert Together Again!

Doncs sí, sortegem dues entrades pel nostre concert, Together Again, del proper divendres, 31 de març del 2023, a les 21:00h a la Sala Clap de Mataró!

Bases del sorteig:

  1. Participació: El sorteig està obert a qualsevol persona major de 18 anys. Per participar-hi heu de contestar correctament a totes les preguntes sobre la nostra banda d’aquest qüestionari. Només es permet una participació per persona. No poden participar els membres de GospelSons.
  2. Data límit: La data límit per participar serà el dia 29 de març de 2023, a les 22:00h, que és quan es tancarà el formulari de participació.
  3. Mecànica del sorteig: Es realitzarà amb l’aplicació AppSorteos. S’introduiran les dades de totes aquelles persones que hagin contestat correctament totes les preguntes del formulari i s’esculliran fins a tres noms (la persona guanyadora i dues de reserva).
  4. Premi: El premi són dues entrades per accedir al concert de GospelSons del dia 31 de març del 2023.
  5. Comunicació de la persona guanyadora: L’organització es posarà en contacte amb la persona guanyadora via correu electrònic o telefònicament. La persona guanyadora té fins a divendres 31 de març, a les 12:00h, per acceptar el premi. Un cop acceptat, es publicarà el seu nom a les nostres xarxes socials.
    • En cas de no poder contactar amb la persona guanyadora en tot aquest temps, es contactarà amb la primera persona de reserva, o amb la segona si no podem contactar amb la primera.
  6. Protecció de dades de caràcter personal: Les dades recollides en el formulari es faran servir, exclusivament, per a dur a terme el sorteig. Un cop finalitzat, tots els registres seran eliminats.
  7. Acceptació de les bases: La participació en el sorteig implica l’acceptació plena i incondicional d’aquestes bases.

Molta sort a tothom!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.